Pacienti operati gratuit in cadrul campaniei noastre de la Ortopedie

Ne bucuram sa va informam ca alti trei oameni au fost operati gratuit in cadrul campaniei noastre pe care o derulam prin sectia de Ortopedie si Traumatologie. In primele patru luni ale campaniei noastre, circa 40 de oameni au beneficiat de interventii chirurgicale cu diferite grade de dificultate.

Toata familia se trateaza la Spitalul Pelican

Un baietel de 9 ani, care a fost operat acum trei ani la mana dreapta dupa ce, la gradinita, din joaca, a cazut peste el un alt copil, a suferit acum o noua fractura, tot la aceeasi mana. Tatal ne-a relatat ca marti dupa-masa, Dominique se juca in spatele blocului, s-a impiedicat si a cazut pe mana dreapta. A suferit o fractura la antebratul drept si parintii l-au adus direct la cabinetul de Ortopedie si Traumatologie de la Spitalul Pelican si tot la dr. Marius Chirea, care l-a ajutat si acum trei ani. In ziua externarii, tatal si bunica baiatului ne-au spus ca sunt extrem de multumiti si ca ar fi apelat la Spitalul Pelican, chiar daca nu ar fi aceasta campanie prin care se fac operatii gratuite pentru rezolvarea fracturilor.

“Sotia vine aici la cabinetul de ginecologie, soacra a venit aici cu probleme ce tin de ortopedie. Mama a venit aici si s-a tratat la cabinetul de Gastroenterologie, iar socrul a fost ingrijit la cabinetul de Urologie. Aici sunt conditii mai bune, medici mai buni si, oricum, la stat tot trebuie sa dai bani, aici stii ca dai o data si e cu chitanta, in plus nici nu stam la cozi. Am fi adus copilul aici chiar daca nu era aceasta campanie pe care o desfasurati, desi este foarte binevenita”, ne-a spus tatal baiatului.
Apartinatorul ne-a marturisit ca are incredere in serviciile medicale prestate la ambulatoriile si Spitalul Pelican incat si-a adus mai multi prieteni pentru se trata aici: “Am adus un prieten de la Belarus, dar si pe coleg de-al sotiei, profesor de sport si o prietena romanca, plecata in Spania. Aceasta a venit special la Spitalul Pelican, pentru a naste la maternitatea de aici”. Joi, 5 septembrie a.c., baiatul a fost externat in stare echilibrata de sanatate.

Alti trei oameni

Joi, alte trei personae au fost externate din spitalul nostru, dupa ce au beneficiat de campania noastra de la sectia de Ortopedie si Traumatologie.
O doamna, din Oradea, in varsta de 64 de ani, a suferit joi o fractura de epifiza distala radial stanga cu deplasare. In aceeasi zi, a fost operata de echipa dr. Sorin Dejeu, iar vineri a si fost externata in stare buna de sanatate.
Un domn de 61 de ani, tot din Oradea, a fost internat joi la spitalul nostru, pentru rezolvarea unei fracturi de trohiter humeral drept cu deplasare. Pacientul a fost ajutat de echipa dr. Sorin Dejeu, a fost operat, iar vineri, 6 octombrie a.c., a plecat acasa in stare mult ameliorata.
Si o doamna de 69 de ani, care a suferit o fractura pertrohanteriana stanga (la femurul stang), internata in 29 septembrie, a fost operata de catre echipa dr. Marius Chirea. Fiind vorba despre un os mare, riscul leziunii a fost mai mare, dar operatia si tratamentul aplicat de catre medicii nostrum au reusit sa redea pacientei echilibrul sanatatii, iar vineri a si fost externata.

Continuam operatiile gratuite !

Amintim ca in 15 mai 2017 am demarat o campanie de ajutorare a celor ce sufera fracturi noi pentru care nu s-a impus pana acum interventii chirurgicale. Astfel, pana la finele acestui an, prin intermediul sectiei de Ortopedie si Traumatologie a Spitalului Pelican Oradea sunt operate gratuit toate persoanele care au fracturi noi, adica sufera fracturi la nivelul unor oase unde nu au mai avut pana acum alte fracturi. Consultatiile si interventiile chirurgicale sunt realizate la orice ora din zi si din noapte.

Nu uitati!

- va puteti adresa direct la receptia Spitalului Pelican, de pe str. Corneliu Coposu nr. 2 Oradea,
- puteti suna la Serviciul de Ambulanta Pelican (tel.0259.962) ca sa fiti ajutati de echipaje medicale specializate pentru a fi adusi la Spitalul Pelican Oradea
- daca va aflati la orice alt serviciu prespitalicesc de urgenta din alt spital puteti solicita sa fiti adusi la spitalul nostru.