Doua echipaje de urgenta la sport

Suntem mandri de partenerii nostri CSM CSU Oradea si ii felicitam pentru reusitele de la baschet si polo obtinute vineri, in meciurile disputate cu adversarii lor. Am fost prezenti, cu doua echipaje medicale de la Ambulanta Pelican si am vegheat starea de sanatate a partenerilor nostri, baschetbalisti si poloisti remarcabili.

Meciurile au decurs fara incidente si accidente si ne-am bucurat de victoriile partenerilor nostri obtinute la Sala Antonio Alexe respectiv la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.
Transmitem inca o data felicitari sportivilor din echipa de baschet care a invins vinery BC Mureș, în meciul de deschidere al etapei a 15-a din sezonul regulat alLigii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. In aceeasi masura, transmitem felicitari si partenerilor nostri din echipa de polo, care a intrat in semifinalele Cupei României la polo – ediția 2018, invingand in meciul cu Politehnica Cluj-Napoca, chiar daca a avut cu un jucator lipsa.

 

Informatii de back ground

in acest sezon, Spitalul Pelican este partener principal al întregii echipe CSM CSU Oradea, alaturi de Digi 24.
In sezonul 2017 - 2018, tot efectivul CSM CSU Oradea (cei 70 de sportivi ai sectiilor CSM CSU Oradea, precum si cele 19 persoane din stafful si personalul administrativ) va beneficia de servicii medicale de orice natura (consultatii, analize, investigatii, interventii chirurgicale) de la personalul  medical ale Spitalului Pelican Oradea.
Parteneriatul a fost stabilit pentru un an de zile, de calitatea actului medical prestat de catre echipele noastre medicale supraspecializate urmand sa beneficieze la orice ora orice membru CSM CSU, atat la spital, cat si la policlinicile, dar si la laboratoarele noastre din Oradea si judet.