Am sarbatorit a 1000-a nastere la Maternitatea Pelican

Spitalul Clinic Pelican din Oradea a inregistrat la finele anului 2015 nasterea cu numarul 1000, motiv de mândrie si bucurie, atat pentru echipa spitalului cât şi pentru părinţi, care au fost plăcut surprinşi de a celebra această cifră rotundă. Luni, in data de 28 decembrie, doamna Ancuta TOTH a adus pe lume o fetita minunata, cu o greutate de 3230 grame la nastere, si care a primit numele: Iris-Stefania, declarata oficial nasterea cu numarul 1000 in cadrul Maternitatii Pelican.

 

La inceputul lunii ianuarie 2016, am sarbatorit impreuna cu parintii, fam.Toth, echipa medicala a Maternitatii Pelican, conducerea spitalului si media locala acest frumos moment aniversar.

 

Maternitatea Pelican dorește să schimbe percepția asupra momentului nașterii: dorim să înlocuim anxietatea și teama, cu încrederea și bucuria momentului, generate de o ambianță prietenoasă, de profesionalism, comunicare si înțelegere. Ne dorim să vă fim alături în acest miracol care este nașterea, atât prin asistență medicală specializată cât și prin căldură și înțelegere. Asistenţa medicală NON STOP, cu linie de gardă in spital pentru urgenţe obstetricale şi ginecologice, A.T.I şi neonatologie, ofera siguranta si profesionalism tuturor pacientelor cât si viitoarelor mamici.

Din 31 octombrie 2012 de la deschiderea Maternității Pelican pana azi au fost asistați la naștere un număr de peste 1040 copii, dintre care peste 120 de nou-nascuti prematuri (cu varsta de peste 32 saptamani) care au beneficiat de ingrijirea si atentia deosebita a echipei medicale a Spitalului Clinic Pelican.

- See more at: http://www.maternitateapelican.ro/multimedia/stire/am-sarbatorit-a-1000-a-nastere-la-maternitatea-pelican/#sthash.K8GHy5dc.dpuf