Farmacia Via Sana, extinsa, reamenajata si sigura

Farmacia Via Sana, extinsa, reamenajata si sigura

Odata cu primenirea Ambulatoriului de pe str. Corneliu Coposu nr. 2, am extins, reamenajat și modernizat Farmacia Via Sana. Spatiul alocat Farmaciei Via Sana (situata tot la parterul cladirii vechi a spitalului nostru) se intinde acum pe o suprafata de trei ori mai mare, astfel incat sa se poata evita aglomeratia, iar pacientii nostri sa fie în siguranta si sa aiba acces imediat la tratamentele de care au nevoie. Intrarea la Farmacia Via Sana se face atat din interior, prin Ambulatoriul de la parterul spitalului cat si din exterior (intrarea dinspre piata).

Farmacistii nostri au fost imunizati anti-Covid prin vaccinare sporind astfel gradul de siguranta pentru pacienti. Specialistii noștri de la Farmacia VIA SANA au pregatire temeinica si sunt în permanenta la curent cu noutatile farmaceutice, prin programul continuu de perfectionare profesionala pentru a oferi consiliere de specialitate venind astfel in sprijinul pacientului cu sfaturi privind modul de administrare a medicamentelor.

 

Indiferent ca e vorba de medicamente sau dispozitive medicale ori produse farmaceutice care se elibereaza fara reteta, produse parafarmaceutice, suplimente nutritive sau produse naturiste. farmacistii nostri sunt aici ca sa va ajute sa puneti sanatatea pe primul loc si sa primiti produsul farmaceutic cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Farmacia Via Sana are urmatorul program de functionare:

LUNI – VINERI: 8:00 – 20:00

SAMBATA: 8:00 – 16:00

DUMINICA: 8:00 – 12:00.

Farmacia Via Sana comercializeaza o gama variata de produse atat farmaceutice cat si parafarmaceutice, printre care amintim:

• medicamente gratuite si compensate

• medicamente ce se elibereaza pe baza de prescriptie medicala

• medicamente ce se elibereaza fara prescriptie medicala

• produse dermato-cosmetice

• suplimente nutritive

• produse naturiste

• produse pentru ingrijirea copilului si a femeilor insarcinate

• aparatura pentru mentinerea sanatatii corporale (aparate de masurat greutatea, tensiometre, glucometre, termometre)

• produse tehnico-medicale: bastoane, carje, cadru de mers, orteze (diverse modele), genunchiere, glezniere, cotiere etc.

INFORMATII SI PROGRAMARI: Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:

online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite

telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)

Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.