Am inotat pentru un scop nobil, la a VI-a editie Swimathon

Spitalul Clinic Pelican Oradea a participat oficial si activ la a VI-a editie Swimathon, sustinuta azi, 21 aprilie 2018, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu - Oradea.

 

 

La evenimentul sportiv organizat cu scopul de a sustine un program after school pentru copiii din familii monoparentale și cu venituri scăzute, Spitalul Clinic Pelican Oradea s-a implicat atât în competitia propriu-zisa de inot, cât și prin supravegherea medicala a intregului eveniment de către un echipaj cu medic, asistent și ambulantier al Ambulantei Pelican.

 

 

Dr. Mirela Cacuci, medic dermatolog al spitalului nostru, s-a inscris în cursa de inot la care au participat zeci de oameni. Dând propriul exemplu, medicul a ales sa concureze ajutand astfel mai mult la atingerea scopului nobil al evenimentului.

 

 

De altfel, editia aceasta, promovata și de Spitalul Clinic Pelican Oradea, s-a bucurat de prezenta a sute de oameni, dornici sa pună umar la umar pentru a ajuta programul after school special, atât de benefic pentru mai mulți copii.

Prin Asociatia Pelican, Spitalul Clinic Pelican Oradea sprijina indeosebi miscarea si sportul, ca factori determinanti in mentinerea sanatatii a cat mai multi oameni.
De aceea am ales sa fim parteneri si la cea de-a VI-a editie Swimathon, un cunoscut eveniment sportiv de strangere de fonduri pentru cauze nobile, organizat de Miscarea Fundatiilor Comunitare la Oradea, dar si in alte orase din tara (Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Bacau, Targu-Mures).

 


Suntem mandri de medicul nostru, dr. Mirela Cacuci și ii felicitam și pe aceasta cale pe toți cei care au ales, prin sponsorizari, donatii sau participarea efectiva la concursul de inot, sa ajute la realizarea unui viitor mai bun pentru mai mulți copii. Programul after school propus de organizatori cuprinde asigurarea mesei de prânz, suport în efectuarea temelor și participarea la diferite și captivante activități recreative.
Apreciem efortul organizatorilor de la Swimathon, care, au reusit, in ultimii cinci ani, sa realizeze 81 de proiecte sociale, culturale, medicale si comunitare.