Continua promotia cu GRATUITATI la servicii medicale de Obstetrica - Ginecologie

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA ajuta doamnele si domnisoarele asigurate oferindu-le si in luna octombrie 2018 promotii cu GRATUITATI la servicii medicale de obstetrica-ginecologie pentru depistarea si tratamentul afectiunilor ginecologice.

PENTRU AFECTIUNI GINECOLOGIE – GRATUIT:

Promotia la serviciile medicale de ginecologie se deruleaza la ambulatoriile SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA (str. Corneliu Coposu nr. 2, str. C-tin Nottara, bloc C8-10) si e destinata doamnelor si domnisoarelor asigurate, care se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre medicii nostri specialisti pentru:

  • depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin
  • depistarea precoce a leziunilor precanceroase ale sanului
  • depistarea si tratarea altor afectiuni ginecologice: infectii ginecologice

Pacientele beneficiaza de:

  • consultatii de specialitate (Obstetrica-Ginecologie)
  • investigatii de specialitate (Obstetrica-Ginecologie)

Consideram ca evaluarea starii de sanatate are o importanta determinanta in stabilirea diagnosticului bolii in stadii incipiente, dar mai ales  in prevenirea anumitor boli si mentinerea unei stari optime de sanatate. De aceea, consultatiile si analizele periodice sunt in masura sa reduca imbolnavirile si mortalitatea, dar si costurile cu tratamentul.

Persoanele care doresc să beneficieze de aceste GRATUITĂŢI sunt rugate sa se programeze la Call Center 0259.444444 sau pe pagina web www.spitalpelican.ro.