In acest weekend avem grija de sanatatea baschetbalistelor si juniorilor poloisti

Spitalul Clinic Pelican Oradea supravegheaza toate meciurile de polo juniori si baschet feminin CSM CSU Oradea. Echipajele medicale ale Ambulantei Pelican sunt pregatite sa ajute la nevoie jucatorii angrenati in meciurile din Campionatul national de polo juniori si din Liga Naționala de baschet feminin ce se sustin la Oradea.

POLO JUNIOR

In acest weekend, Spitalul Clinic Pelican Oradea supravegheaza asupra sanatatii juniorilor poloisti de la CSM Oradea. La Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu se sustin meciuri de polo pe apa in cadrul Campionatului national de juniori I Turneul final 18.03.2018, dupa programul urmator:

  • Vineri, 16.03.2018, intre orele 9.00 – 12.00 si intre orele 17.00 – 20.00
  • Sambata, 17.03.2018, intre orele 9.00 – 12.00 si intre orele 17.00 – 20.00
  • Duminica, 18.03.2018, intre orele 9.00 – 12.00.

Vineri, la debutul campionatului, un jucator de la Corona Brasov a fost usor accidentat. Jucatorul junior a primit pe loc ingrijiri medicale de la echipajul medical al Ambulantei Pelican, condus de dr. Calin Ciobanu si nu a necesitat alte interventii medicale urgente.

BASCHET FEMININ

De azi, 16 martie 2018 si pana duminica, 18 martie 2018, suntem prezenti la meciurile turneului pentru faza a doua din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet feminin – ediția 2017/18, ce se sustin la Arena Antonio Alexe.
La acest eveniment participă, alaturi de gazdele de la CSM Oradea, echipele de baschet feminin din Arad, Timișoara, Alba Iulia, respectiv Tîrgu Mureș.
Programul turneului, transmis deja de partenerii nostri de la CSM Oradea este urmatorul:

Vineri – 16 martie
Ora 18.00, CS SCM Timișoara vs Universitatea Alba Iulia
Ora 20.00, FCC ICIM CSB Arad vs UPM BC Sirius Tîrgu Mureș

Sâmbătă – 17 martie
Ora 18.00, Universitatea Alba Iulia vs FCC ICIM CSB Arad
Ora 20.00, UPM BC Sirius Tîrgu Mureș vs CS SCM Timișoara

Duminică – 18 martie
Ora 16.00, Universitatea Alba Iulia vs UPM BC Sirius Tîrgu Mureș
Ora 18.00, FCC ICIM CSB Arad vs CS SCM Timișoara

 

Un sezon alaturi de ei
In acest sezon, Spitalul Pelican este partener principal al întregii echipe CSM CSU Oradea, alaturi de Digi 24. Astfel, in 2017 - 2018, tot efectivul CSM CSU Oradea (cei 70 de sportivi ai sectiilor CSM CSU Oradea, precum si cele 19 persoane din stafful si personalul administrativ) beneficiaza de servicii medicale de orice natura (consultatii, analize, investigatii, interventii chirurgicale) de la personalul  medical al Spitalului Pelican Oradea.
Parteneriatul a fost stabilit pentru un an de zile, astfel ca de calitatea actului medical prestat de catre echipele noastre medicale supraspecializate beneficiaza la orice ora fiecare membru CSM CSU, atat la spital, cat si la policlinicile, dar si la laboratoarele noastre din Oradea si judet.
Precizam ca Spitalul Pelican Oradea sprijina sportul, ca factor esential de mentinere si refacere a sanatatii. Am fost prezenti la o multime de competitii sportive alaturi de echipele CSM, asigurandu-le asistenta medicala de urgenta in diverse competitii locale, nationale si internationale, inclusiv la concursurile din aceasta vacanta si facem totul pentru sanatatea membrilor familiei CSM CSU Oradea, in momentele cele mai dificile care se ivesc in noul sezon competitional.