Prima vizită la CABINETUL DE OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE

Prima vizită la CABINETUL DE OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE

      Venim în întâmpinarea tinerelor cu scopul de a le sprijini în prevenirea afecțiunilor acute și cronice din sfera ginecologică.
      La ce vârstă e bine ca o tânără să efectueze o primă consultație la Ginecologie? Cum se poate feri o adolescentă de infecțiile ce se pot lua nu doar prin contact sexual, ci și prin contact cu suprafețe contaminate, din piscine etc. O adolescentă virgo-intactă poate beneficia de consult și tratament ginecologic? E bine sau nu să faci un consult ginecologic înainte de a-ți începe viața sexuală? La ce interval de timp e bine să faci un control ginecologic periodic? – sunt doar câteva dintre temerile și întrebările reprezentantelor sexului frumos aflate la început de viață.
       În acest context, medicii noștri experți în OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE încurajează tinerele să se prezinte la cabinetele noastre de specialitate din Ambulatoriul situat pe str. Corneliu Coposu ori de câte ori au nevoie sau la intervale de timp prestabilite de comun acord.

Dr. BODOG ALIN,  medic primar, medic-șef secție OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE:
“Acordăm importanță deosebită primei vizite din viața unei femei la medicul ginecolog, deoarece știm că prima experiență de acest gen este foarte importantă și se va reflecta în relația medic-pacient pe viitor. De aceea, avem grijă ca acest prim contact să fie unul confortabil, prietenos, atent cu respectarea intimității.  Din acest motiv, pacientele adolescente pot să se adreseze serviciului nostru fără teamă, cu o problemă de sănătate sau doar pentru consiliere, noi fiind deschiși să le răspundem oricăror întrebări specifice vârstei. Pentru că este mult mai ușor să previi decât să tratezi”.

 

INFORMATII SI PROGRAMARI:

Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:
online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale  dorite
email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)