Sustinem a cincea editie a competitiei Crater Maraton 2018

Spitalul Clinic Pelican Oradea este unul dintre sustinatorii celei de-a cincea editii a maratonului de ciclism montan organizat de Clubul Velo Sport Oradea.


Duminica, 15 iulie 2018, de la ora 8:00 se va desfasura a cincea editie a maratonului de ciclism denumit Crater Maraton. Startul se va da la ora 10:30, din incinta Ştrandului cu Valuri din Băile 1 Mai.
Motto-ul competitiei Crater Maraton (“100% off-road, zero asfalt si localitati”) indica diferenta acestui eveniment fata de celelalte maratoane de ciclism montan organizate în zona Oradiei: traseul evita atat drumurile asfaltate cat si localitatile.


Un echipaj medical de la Ambulanta Pelican va supraveghea competitorii, copii si adulti deopotriva, intrucat la competitie poate participa oricine, indiferent de nivelul de pregatire, varsta si sex.
Organizatorii anunţa un concurs cu traseu special pentru copii si familii si vor oferi beneficii multiple.
Evenimentul din acest an este sprijinit si de Consiliul Judeţean Bihor si Direcţia de Dezvoltare si Implementare Proiecte.
Spitalul Clinic Pelican Oradea sustine manifestarea intrucat indeamna o masa mare a populatiei la miscare, in beneficiul sanatatii, stiut fiind faptul ca orice om care practica un sport sau face miscare in mod frecvent are sanse la o viata de calitate.

Mai multe informatii găsiţi pe:

- pagina clubului: http://www.velosportoradea.ro/crater-maraton/

- pagina facebook: http://www.facebook.com/velosportoradea

- eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/181898445761081