Sustinem copiii! Sustinem sanatatea lor!

Azi, de 1 iunie, Spitalul Pelican a ales sa sarbatoreasca toti copiii sustinand un eveniment sportiv.

Considerand ca miscarea si sportul sunt esentiale pentru o viata sanatoasa si ca e importanta educatia copiilor in acest sens, Spitalul Pelican a sustinut azi evenimentul sportiv Carcover – turul ciclist al Bihorului.

La start s-au adunat 110 de copii, care au concurat pe categorii de sex si varsta (5-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11 – 12 ani).

Ne bucuram ca interesul copiilor si implicit al parintilor a fost maxim, dovada si faptul ca inscrierile, care trebuiau sa inceapa la ora 11, au debutat cu o ora mai devreme fiindca micutii erau nerabdatori sa-si puna organismal in miscare si sa concureze.

Firma organizatoare Carcover (specializata în construcția de suprastructuri omologate pentru autovehicule) a participat si anul trecut la turul Bihorului, dar acum e prima oara cand organizeaza un eveniment pentru copii. Carcover are in componenta ciclisti si motociclisti de talie nationala si internationala, in acest weekend mai multi motociclisti urmand sa participe la concursul Panonia Ring.

Competitia a durat circa doua ore si jumatate, toti concurentii primind la final cate o medalie, diploma si un pachet de la sponsorii concursului. Premiantii au primit si alte pachete, a detaliat directorul general Sebastian Malita.

Spitalul Pelican ii felicita pe toti copiii concurenti pentru curajul si dorinta de a participa la acest eveniment sportiv si de a face miscare.

 

Uram tuturor copiilor, azi, de ziua lor, La multi ani, cu sanatate!