Spitalul Pelican ofera vouchere pentru sanatatea ta, la Skirtbike Oradea!

Duminica, 10 septembrie 2017, vom fi prezenti la evenimentul Skirtbike Oradea si vom oferi participantelor vouchere cu reduceri pentru servicii medicale de oncologie, dar si informatii utile pentru sanatatea lor si a familiilor lor.
Spitalul Pelican sprijina aceasta actiune a comunitatii femeilor de toate varstele care aleg ca stil de viata bicicleta pentru ca, in acest fel, decid sa aiba grija de sanatatea lor prin miscare si, in acelasi timp, ajuta la pastrarea unui mediu curat, fara noxe.

Evenimentul se va derula in intervalul orar 16:00 – 19:00 si va promova anul acesta portul traditional romanesc, participantele fiind invitate sa imbrace ie si fusta traditionala romaneasca.
Traseul ales de organizatori este urmatorul: Parcul de la Grădina Zoologică , Bdul. Decebal – Podul Decebal – Str. Ady Endre – Str. Iosif Vulcan – Parcul Libertății – Podul Dacia – Piața Emanuil Gojdu – Teatru de Vară Cetatea Oradea.
Cu o traditie de 10 ani, la fel ca experienta Spitalului Pelican Oradea, evenimentul, organizat de Rotaract Club Oradea, plasează orasul nostru pe locul 13 în ţară. Iar noi credem in valorile adevarate si sustinem  actiunile  care promoveaza sanatatea prin miscare, eleganta si frumusete.