SPITALUL CLINIC PELICAN si CSM Oradea continua parteneriatul si anul 2018-2019

Suntem incantati sa va informam ca SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA va avea grija in continuare de campionii sportivi de la CSM Oradea si in sezonul competitiv 2018/2019. Am fost impreuna un an de zile. La fiecare meci, la fiecare provocare, indiferent de ora sau zi, weekend ori sarbatoare. Ne-am bucurat impreuna, am avut aceleasi emotii mari, am fost alaturi unul de celalalt.

Timp de un an de zile, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea a fost partenerul principal al campionilor de la CSM Oradea. Echipaje medicale specializate, cu medic, asistent si ambulantier, au fost prezente la fiecare meci si au supravegheat fiecare secunda a fiecarei competitii din sezonul 2017/2018.

Din fericire, nu au fost accidentari multe, iar sportivii nostri au fost in forma maxima, avand un an extrem de fructuos.

Accidentarile suferite de cativa jucatori au fost, dincolo de cazuri medicale si reale schimbari de mentalitate in randul sportivilor CSM Oradea, in ce priveste acordarea de servicii medicale in Romania.

Astfel, beneficiind de servicii medicale de cea mai inalta calitate (personal ultraspecializat, dotari ca in orice tara occidentala, interventii chirurgicale unice in Romania), de conditii hoteliere de lux si de ingrijiri de exceptie, sportivii CSM Oradea, familiile si cunoscutii lor, dar si conducerea acestui club de campioni, au simtit ca „TOTUL PENTRU SANATATEA TA” nu este doar o simpla deviza, ci un mod de lucru zilnic la SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA.

Interventiile chirurgicale de care au beneficiat unii jucatori au fost executate astfel incat activitatea sportiva sa poata fi reluata in cel mai scurt timp, in conditii de siguranta maxima a sanatatii. Data fiind tehnologia de varf si profesionalismul cadrelor medicale, jucatorii care au necesitat diverse interventii chirurgicale speciale, postoperator nu au resimtit nici durere profunda, asa cum se intampla in cazul operatiilor clasice. Fiind minim invazive, interventiile chirurgicale de care au beneficiat unii jucatori au fost executate cu incizii mici, astfel incat sportivii nu au ramas nici cu cicatrici mari si inestetice, timpul de refacere fiind mult mai scurt fata de cele lasate in urma operatiilor clasice.

Campionii se asociaza cu campioni, iar noi, reprezentantii SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea, cea mai mare unitate cu paturi din nord-vestul tarii, suntem mandri sa ii avem in grija pe cei mai buni sportivi din tara. SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea sprijina sportul, modalitate prin care sanatatea poate fi mentinuta mult timp la cote optime.

De aceea, vom continua sa veghem asupra sanatatii sportivilor, inclusiv a personalului tehnico-administrativ si in noul an competitional.

Le uram sportivilor mult succes!

 

Redam, in continuare, mesajul transmis de partenerii nostri, campionii de la CSM Oradea:

“Blazonul de pe piept a fost clădit cu ani de muncă, de ambiție și de seriozitate. Iar stema a devenit un simbol pentru acest oraș tocmai din aceste cauze. Tot pe piept purtăm și numele orașului, cel pe care vrem să îl facem mereu atât de mândru de fiecare dată. Însă numele orașului este asociat cu titulatura de Campioni ai României și datorită unui factor decisiv, care meci de meci este de asemenea purtate cu mândrie pe piepturile noastre.

Un factor care a făcut totul pentru baschet, și totul pentru sănătatea noastră! Și le mulțumim partenerilor noștri principali de la Spitalul Pelican pentru că sunt în continuare alături de noi și ne sprijină în drumul nostru continuu spre performanță. Suntem bucuroși pentru că sportivii Clubului Sportiv Municipal vor putea beneficia în continuare de cele mai bune servicii medicale și vor putea trece mult mai ușor peste nedoritele accidentări. Ne bucurăm pentru că avem parte de serviciile unei echipe de profesioniști desăvârșiti, pe care ne mândrim să o avem aproape.

Sezonul precedent a fost un prim trofeu ridicat având pe piept logo-ul Spitalului Pelican, dar suntem încrezători că vor urma și altele, tocmai datorită acestui parteneriat solid pe care îl dezvoltăm și în acest sezon împreună.

Pentru noi încrederea care ni s-a oferit reprezintă o motivație suplimentară și suntem convinși că împreună acest Paretneriat al Campionilor va continua cu același succes ca și până acum!

Mulțumim Spitalul Pelican Oradea,
Pentru că faceți totul pentru sport. Totul pentru sănătate!”