Peste un an de activitate la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea

Peste un an de activitate la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea

CENTRUL DE VACCINARE COVID PELICAN Oradea, singurul astfel de centru pentru imunizare anti-Covid din Bihor care a functionat in cadrul unui spital privat pe teritoriul judetului Bihor, isi incheie activitatea incepand cu data de 01.04.2022.

CENTRUL DE VACCINARE COVID PELICAN Oradea s-a deschis in data de 05.01.2021, cu scopul de a sprijini eforturile autoritatilor statului roman in lupta cu pandemia SARS-CoV-2.

Functionarea centrului nostru de vaccinari a fost conceputa astfel incat beneficiarii sa primeasca dozele de ser anti-Covid in conditii de siguranta, sub supravegherea echipelor medicale specializate, avand la dispozitie, in caz de urgente, toata infrastructura Spitalului Pelican.

Echipele medicale de la Serviciul de Ambulanta Pelican, impreuna cu medici, asistenti si registratori, au fost la dispozitia cetatenilor care au ales sa se imunizeze la CENTRUL DE VACCINARI COVID PELICAN Oradea.

Cu rabdare, empatie, sacrificiu si devotament, medicii si asistentii nostri au reusit sa confere increderea unui numar mare de cetateni, care au decis sa isi administreze una, doua sau toate cele trei doze de ser Pfizer la CENTRUL DE VACCINARE COVID PELICAN Oradea.

Coordonarea activitatii la CENTRUL DE VACCINARE COVID PELICAN Oradea a fost realizata si monitorizata permanent cu profesionalism desavarsit de catre medicul epidemiolog al spitalului, dr. BUDEA ADINA.

In perioadele de varf ale valurilor pandemice, la CENTRUL DE VACCINARI COVID PELICAN Oradea s-a lucrat intens, zilnic, de dimineata pana seara, inclusiv in weekend-uri si de sarbatori pentru a se asigura flux continuu de vaccinare persoanelor care au dorit sa se protejeze impotriva virusului SARS-CoV-2.

Activitatea de vaccinare la CENTRUL DE VACCINARI COVID PELICAN Oradea a continuat chiar si dupa data de 08.03.2022, cand a incetat starea de alerta, cu scopul de a oferi posibilitatea persoanelor care au mai dorit sa se vaccineze.

Pe parcursul celor 15 luni de activitate, la CENTRUL DE VACCINARE COVID PELICAN Oradea, au fost administrate 45.292 doze de ser Pfizer.

Din data de 1.04.2022, incheiem activitatea la CENTRUL DE VACCINARI COVID PELICAN Oradea avand satisfactia ca am reusit si prin acest mod de lucru sa sprijinim comunitatea locala si nationala atunci cand a fost mai mare nevoie.

Informam persoanele vaccinate care doresc sa isi ridice tichetele valorice aferente procesului de vaccinare ca se pot prezenta la receptia Ambulatoriului Pelican din Nufaru.

In imaginile alaturate au fost surprinsi doar cativa dintre colegii nostri care s-au dedicat activitatii din cadrul Campaniei nationale RO-Vaccinare.