Oferim CONSULTATII GRATUITE pentru tratarea afectiunilor ginecologice

Spitalul Clinic Pelican Oradea demareaza un program special de ajutorare a tuturor reprezentantelor sexului frumos, ca sa isi mentina sanatatea. In perioada 1 iunie – 30 iunie 2018, oferim CONSULTATII GRATUITE pentru depistarea afectiunilor ginecologice, in special a celor grave: cancer de col uterin, cancer mamar, cancer ovarian etc

.

Astfel, intre 1 iunie – 30 iunie 2018, derulam acest program special cu CONSULTATII GRATUITE:

  • Pentru depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin (cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre specialitatea de Obstetrica-Ginecologie):

Toate doamnele si domnisoarele beneficiaza GRATUIT de screening pentru depistarea cancerului de col uterin si de test Babes Papanicolaou. Doamnele si domnisoarele ale caror rezultate pe formularul de screening col uterin (FS1), dar si cele cu rezultat pozitiv in urma testului Babes Papanicolaou si au indicatie de biopsie, se pot prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre specialitatea Ginecologie cu diagnosticul; displazie de col uterin (usoara, medie sau severa) sau displazie nespecificata pot beneficia tot la specialitatea Obstetrica-Ginecologie, de consultatie, biopsie si examen histopatologic GRATUITE.

  • Pentru depistarea precoce a leziunilor precanceroase ala sanului (cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre specialitatea de Obstetrica-Ginecologie):

Toate doamnele si domnisoarele cu varsta cuprinsa intre 50 si 69 ani, fara simptomatologie caracteristica, pot beneficia GRATUIT la specialitatea Obstetrica-Ginecologie, de consultatie si investigatie de mamografie.

Subliniind ideea ca majoritatea afectiunilor ginecologice sunt vindecabile, iar importanta depistarii lor in stare de debut inseamna sanatate castigata pe termen mai lung, ne dorim sa ajutam cat mai multe doamne si domnisoare sa se bucure de o viata frumoasa si linistita, fara probleme de sanatate.
In tarile mult dezvoltate, rata morbiditatii (a imbolnavirilor) si a mortalitatii a scazut considerabil in ultimii ani, dupa ce s-a inteles ideea ca doamnele si domnisoarele care isi efectueaza cu regularitate controale de specialitate la intervale regulate de timp sunt ferite de boli grave care le pot scurta viata. De aceea, dedicam acest program de consultatii GRATUITE tuturor doamnelor si domnisoarelor si le incurajam sa nu se teama de rezultatul consultului. Le suntem alaturi si le inspiram increderea totala ca, in cazul depistarii vreunei afectiuni, vor beneficia de tot ajutorul nostru medical ultraspecializat si in cadrul spitalizarii de zi. O echipa complexa de medici si asistente foarte bine pregatiti le stau la dispozitie pentru realizarea consulturilor in ambulatoriul Spitalului Clinic Pelican Oradea, de pe str. Corneliu Coposu nr. 2 si, dupa caz, pentru a le oferi tratament adecvat si eficient, la cele mai inalte standarde, cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie si intr-un cadru ambiental uman si prietenos.
Consultatiile GRATUITE sunt oferite zilnic, la cabinetele noastre de specialitate de la parterul Spitalului Clinic Pelican Oradea situat pe str. Corneliu Coposu nr. 2.
Pentru programari, va rugam sa sunati la Call Center 0259.444444si sa specificati faptul ca doriti sa beneficiati de programul de CONSULTATII GRATUITE, conform celor mai sus mentionate (pentru depistarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin si pentru depistarea precoce a leziunilor precanceroase ala sanului)