In acest weekend oferim testari GRATUITE si vouchere cu REDUCERI la festivalul traditional D’ale porcului, la Era Park

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea va veghea in acest weekend la sanatatea participantilor de la cea de-a V-a editie a festivalului traditional D’ale porcului.

In calitate de membru fondator al Asociatiei Firmelor Bihorene, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea va fi prezent sambata si duminica la festivalul de anvergura de la Era Park Oradea si va oferi prim ajutor medicalizat in caz de urgente, prin echipaje medicale de la Ambulanta Pelican, testari GRATUITE de glicemie si tensiune arteriala, dar si vouchere cu REDUCERI la consultatii, analize si investigatii medicale, in cadrul a trei specialitati medicale.

Organizatorii evenimentului, partenerii nostri, ai Asociaţiei Firmelor Bihorene (Consiliul Judeţean Bihor (Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte; Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale), Asociaţia Comunelor din România – Filiala Bihor şi Asociaţia Culturală D’ART) se asteapta la un aflux mare de vizitatori, pe scena festivalului fiind asteptati sa evolueze zeci de artisti.

Astfel, sambata si duminica, intre orele 11:00 – 16:00, la Era Park, vom avea un stand special amenajat chiar in fata la Carrefour, locatie unde cadrele noastre medicale vor oferi aceste testari GRATUITE. Persoanele care vor dori sa beneficieze de aceste testari GRATUITE vor primi din partea SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea si vouchere cu REDUCERI la consultatii, analize si investigatii medicale, in cadrul urmatoarelor trei specialitati medicale:

 

1 CARDIOLOGIE:

a.Depistare Hipertensiune arterială (HTA)- Pachet 1 (solicitantul va achita 195 lei):

consultație cardiologie

EKG

ecocardiografie

analize de laborator

b.Depistare cardiopatie ischemică– Pachet 2 (solicitantul va achita 150 lei):

consultație cardiologie

EKG

analize de laborator

 

2 ENDOCRINOLOGIE:

a.Obezitate (solicitantul va achita 200 lei):

consultație endocrinologie

ecografie de tiroidă

analize de laborator

b. Tiroidă autoimună (solicitantul va achita 200 lei)

consultație endocrinologie

ecografie de tiroidă

analize de laborator

c. Gușă multinodulară (solicitantul va achita 200 lei):

consultație endocrinologie

ecografie de tiroidă

analize de laborator

 

3 MEDICINA INTERNĂ

a. Pachet 1 (solicitantul va achita 150 lei)

consultație Medicina Internă

EKG

analize de laborator

b.Pachet 2 (solicitantul va achita 200 lei)

consultație Medicina Internă

EKG

analize de laborator

ecografie generală

Precizam ca echipaje medicale ale Ambulantei Pelican vor fi prezente pe tot parcursul zilelor de sambata si duminica, la aceasta a V-a editie a festivalului traditional de anvergura D’ale porcului si vor oferi prim ajutor medicalizat celor care vor avea nevoie.

In plus, cadrele noastre medicale vor oferi, pe langa testarile GRATUITE si voucherele cu REDUCERI la consultatii, analize si investigatii si informatii utile si practice tuturor celor care doresc sa afle cum pot ramane sanatosi.

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, ca parte integranta a comunitatii in care isi desfasoara activitatea, este prezent si implicat in actiuni ce vizeaza sanatatea semenilor. In acest context, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea a creat o traditie in stimularea si sprijinirea actiunilor care aduc plus valoare oamenilor.

 

Va asteptam cu drag!