CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA: caz dificil de asimetrie mamara, solutionat cu succes

CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA: caz dificil de asimetrie mamara, solutionat cu succes

In cadrul sectiei de CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA a avut loc o interventie chirurgicala aparte, cu grad ridicat de dificultate, la o pacienta cu asimetrie mamara, diferenta de santuri inframamare, san drept mult mai mic decat cel stang.

Interventia chirurgicala a fost realizata cu succes de catre dr. NISTOR PAUL, medic specialist CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA si s-a impus utilizarea a doua implanturi diferite anatomice stabile pentru simetrizare si crearea unui clivaj estetic intre sani. Operatia de augmentare mamara are cel mai inalt grad de satisfactie din Chirurgia Estetica, fiind una dintre operatiile solicitate frecvent de paciente. Sunt doamne care doresc să echilibreze asimetria sanilor sau sa anuleze efectele sarcinii, alaptării, ale pierderii in greutate sau ale imbatranirii. Alte doamne sau domnisoare isi doresc doar o marime mai mare a bustului. Prin urmare, orice pacienta care isi doreste mai multa simetrie si plinatate, sa-si schimbe dimensiunea si forma sanilor sau sa creeze o dimensiune a sanilor proportionala cu corpul, poate apela cu incredere la sectia de CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA a spitalului nostru pentru marirea sanilor cu implanturi mamare.

Dr. NISTOR PAUL, medic specialist CHIRURGIE PLASTICA SI ESTETICA:

“S-au folosit doua implanturi diferite anatomice stabile pentru simetrizare si crearea unui clivaj estetic intre sani.

Astfel s-a obtinut corectarea deficitului estetic printr-un rezultat natural. Augmentarea mamara este astfel proportionata cu toracele.

Implanturile mamare pot adauga volum sânilor, îmbunătățind dimensiunea și forma acestora. Implanturile mamare vin intr-o varietate de dimensiuni și compozitii. care pot avea un impact asupra aspectului rezultatului final. In timp ce preocuparile de siguranta persista, implanturile mamare sunt printre cele mai studiate dispozitive medicale.

BENEFICIARA: “Ma gandeam de cativa ani sa fac aceasta operatie. Aveam deja un complex. In final, totul a fost la superlativ. Domnul doctor NISTOR PAUL este un om extraordinar si mi-a inspirat incredere de la inceput. Tot personalul din Spitalul Pelican este ok. Conditiile din spital sunt foarte bune. Ma asteptam la dureri mai mari, dar nu a fost asa. As recomanda tuturor sa apeleze la acest tip de interventie chirurgicala la Spitalul Pelican si sa nu stea pe ganduri pentru ca rezultatul operatiei iti da o stare de sine foarte buna. Abia astept sa vina vara. Deci il recomand cu toata increderea pe domnul doctor NISTOR PAUL si recomand SPITALUL PELICAN”.

Informatii si programari:
Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel:
• online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite
• telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute)
Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.