Primele beneficiare ale programului Pelican “DIN PRIMA ZI SIGURANTA”

In primele zece zile de la demararea programului special “DIN PRIMA ZI SIGURANTA”, destinat gravidelor, s-au inscris 175 de persoane. Spitalul Clinic Pelican Oradea sustine acest program pe tot parcursul acestui an.
Oferim acest pachet special cu scopul de a le ajuta pe gravide sa parcurga mai usor si in conditii de siguranta toata perioada sarcinii, a nasterii si cea postnatala. Acest pachet promotional este destinat inclusiv gravidelor care si-au facut o parte din serviciile medicale in alte centre medicale, dar vor sa beneficieze de avantajele programului “DIN PRIMA ZI SIGURANTA”, derulat de Spitalul Clinic Pelican Oradea.


Astfel, din data de 1.05.2018 si pana la finele anului in curs, orice femeie cu un diagnostic de sarcina confirmat, poate accesa acest Pachet promotional la SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA, care cuprinde toate serviciile medicale uzuale necesare pe  perioada sarcinii si pana la externarea din maternitate, dupa nastere.


In Pachetul Promotional  “DIN PRIMA ZI, SIGURANTA”, viitoarele mamici vor beneficia de:       

- consultatii si ecografii

- ecografie morfofetala 20 saptamani

- analize TRIMESTRUL I de sarcina (inclusiv TORCH)

- analize TRIMESTRUL al II-lea de sarcina

- analize TRIMESTRUL al III-lea de sarcina

- analize si servicii antepartum

- Scoala mamei

- zile de spitalizare: 2 zile pentru nastere naturala/4 zile pentru nastere prin cezariana

 

 

         
           
         
         
           
         
         
           
         
         
         
         
     
           

 

In cazul in care toate serviciile medicale descrise mai sus sunt efectuate in cadrul Spitalului Pelican, nasterea este GRATUITA.
In cazul in care aceste servicii nu se fac in cadrul Spitalului Pelican, tariful de nastere este de 3000 lei.
Beneficiaza de acest Pachet Promotional de servicii medicale toate gravidele care se inscriu si semneaza o conventie cu Spitalul Pelican in perioada 1.05.2018 - 31.12.2018 (gravide aflate in orice perioada a sarcinii, chiar daca si-au efectuat unele servicii medicale in alte centre medicale).

  1. ACCESAREA PACHETULUI PROMOTIONAL:

- viitoarele mamici semneaza Conventia pentru Pachetul Promotional “DIN PRIMA ZI, SIGURANŢĂ”

- se programeaza si isi efectueaza serviciile medicale la recomandarea medicului ginecolog pe toata perioada sarcinii, pentru care achita costurile aferente monitorizarii sarcinii;

  1. AVANTAJELE PACHETULUI PROMOIONAL:
  • economie de bani si timp, fara deplasari inutile (de la cabinet la laboratoare etc) si fara costuri nejustificate
  • monitorizarea sarcinii si acordarea serviciilor medicale in mod transparent si corect, pe baza de contract, cu chitante/facturi, platile “la negru” fiind excluse
  • costul pregatirii pentru nastere poate acoperi partial sau total costul nasterii (inscrierea timpurie in program fiind in avantajul celor ce il acceseaza)
  • siguranta acordarii serviciilor medicale (inclusiv spitalizare sau nasteri) oricand: ziua, noaptea, in weekend, de sarbatori

Pacientele care si-au facut o parte din serviciile medicale in alte centre medicale, dar vor sa beneficieze de pachetul de nastere in promotie, se pot adresa la Call Center (0259 444 444) pentru informatii si se pot programa in vederea semnarii conventiei.

Programari la Call Center 0259 444 444.