CHIRURGIE PLASTICA si ESTETICA: operatie de schimbare a implanturilor mamare si inlaturarea unor complicatii

CHIRURGIE PLASTICA si ESTETICA: operatie de schimbare a implanturilor mamare si inlaturarea unor complicatii

O noua interventie chirurgicala a fost efectuata in cadrul sectiei de Chirurgie Plastica si Estetica, cu scopul schimbarii implanturilor existente cu implanturi de ultima generatie (Mentor), dar si pentru rezolvarea unor complicatii. Pacienta are varsta de 35 de ani, este dintr-o localitate situata în proximitatea Oradiei și, in urma cu cinci ani, s-a deplasat la o clinica din strainatate pentru primele implanturi. In luna ianuarie a acestui an i-au apărut dureri si o inflamatie la nivelul unui san. Din pricina contextului pandemic, nu s-a mai putut deplasa in afara tarii. S-a documentat si a aflat de pe pagina de internet a spitalului nostru despre interventiile de Chirurgie Plastica si Estetica si s-a programat la o prima consultatie.

PACIENTA: „Mi-am pus implanturi acum cinci ani si anul trecut am vrut sa le schimb, dar a venit pandemia si restrictiile aferente. In ianuarie anul acesta am avut dureri la un san si mi s-a inflamat. M-am documentat pe internet despre medicii de Chirurgie plastica si estetica si am ajuns pe pagina web a Spitalului Pelican. Am solicitat o consultatie la domnul doctor Nistor Paul. E un medic extraordinar si iti da incredere de la prima discutie”. Pacienta a beneficiat de interventie chirurgicala in cadrul careia au fost extrase implanturile vechi si schimbate cu implanturi de silicon anatomice Mentor, care permit redarea esteticii naturale si armonioase a sanilor, printr-o trecere usoara dintre polul superior care reprezinta 45% din volumul sanilor si polul inferior ce reprezinta 55% din volum. Operatia se face sub anestezie generala si dureaza in medie 60-90 de minute, este nedureroasa post-operator, astfel incat pacienta poate simti doar o usoara presiune pe piept si pentru o perioada scurta de timp. Rezultatul consta astfel in aspectul natural al sanilor mariti fara ca pacienta sa aiba dureri post-operatorii, gratie calitatii implanturilor, profesionalismului medicului, dotarilor la standarde ridicate si conditiilor hoteliere elegante din spitalul nostru.

Dr. NISTOR PAUL, medic specialist Chirurgie Plastica si Estetica: „Pacienta, operata in alta clinica in urma cu 5 ani, a dorit schimbarea implanturilor si corectia complicatiei “water fall deformity” sau „snoppy breast” care apare de obicei dupa mastopexia sanilor sau in variatii mari de greutate postoperator. Aceasta complicatie se manifesta prin exces de tegument si glanda mamara care atarna sub implantul mamar. S-a efectuat schimbarea implanturilor existente cu implanturi Mentor cu baza apropiata si care sa umple eficient sanii si excizia pielii in exces”.

PACIENTA: “Dimineata la ora 7:30 m-am internat si a doua zi la pranz am plecat acasa. Totul a fost foarte bine. Domnul doctor este un medic extraordinar, am vorbit cu dumnealui ca de la om la om, mi-a explicat absolut toate aspectele, nu doar cele frumoase. Eu am mai fost la Spitalul Pelican, dar mai mult pentru analize si doar acum am fost internata. Am ramas foarte placut impresionata. Nu am crezut ca poate exista un astfel de spital la Oradea. Am fost foarte placut impresionata si de asistente, dar si de conditiile impecabile din spital si de curatenie. Recomand la toata lumea Spitalul Pelican pentru profesionalism si conditii, dar si pentru ca aici relatia medic – pacient este foarte buna. Medicul stie sa vorbeasca cu pacientii, ii pasa de ei, nu urmareste latura financiara si isi da tot interesul pentru ca pacientul sa se faca bine”.

Informatii si programari: Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, va puteti programa astfel: • online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la sectiunea „Programari online” si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite • email: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite • telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de asteptare (cateva minute) Ambulanta Pelican poate fi solicitata la numarul de telefon direct: 0259.962.