Atentie la accidentele frecvente in acest sezon

Odata inceputa vacanta copiilor si pe masura ce se deruleaza perioada concediilor, numarul accidentelor in urma carora pot surveni afectiuni la nivelul oaselor poate creste.

Medicii nostri ortopezi de la Spitalul Pelican Oradea fac apel la atentie sporita celor care efectueaza munci ale câmpului, lucreaza la padure sau depun orice alt efort fizic ce ar putea afecta coloana, genunchii etc.


Medicii de la Pelican recomandă şi şoferilor prudenta pentru a evita ranirea la nivelul oaselor in urma accidentelor rutiere. La fel, oamenii care in aceasta perioada din an au timp mai mult pentru activitati sportive (baschet, handbal, fotbal, inot etc) sunt rugati sa fie mai atenti.

Pentru orice problema ce tine de specialitatea ortopedie, medicii nostri asigura asistenta medicala de specialitate permanenta. De aceea, incurajam persoanele care au nevoie de îngrijiri medicale de orice fel, inclusiv cele care tin de ortopedie sa apeleze cu incredere la serviciile medicale din spitalul nostru la orice ora (zi si noapte,  in weekend, dar si in zilele de sarbatori).

Pentru urgente putem fi contactati la 0259.962 sau direct, la spital, pe str. Corneliu Coposu, nr. 2.