Noutati si cadouri la Scoala Mamei !

 

 

Va invitam cu drag la ultimele doua cursuri din editia cu numarul 11 - Scoala Mamei, care a debutat la inceputul acestei luni (4 iulie 2017). Joi, 20 iulie a.c. si marti, 25 iulie a.c., la Scoala Mamei, cursurile vor fi si mai placute, intrucat un psiholog va oferi consiliere, iar finalul cursului va cuprinde o tombola speciala.

 

Astfel, joi, 20 iulie 2017, de la ora 18:00, la hotelul Double Tree by Hilton, se va sustine penultimul curs din aceasta editie Scoala Mamei, la care invitat principal va fi un psiholog. Acesta va oferi consiliere atat pentru gravide, cat si pentru lauze.

 

Maine va fi explicata si tehnica Lamaze, care se refera la exercitiile de respiratie din timpul travaliului. Exercitiile Lamaze au fost inventate în 1951, de catre dr. Fernand Lamaze, un obstetrician de origine franceza. Metoda lui de a preda aceste exercitii viitoarei mame prin cursuri educative includea si participarea sotului sau a unei asistente care sa o ajute pe mama in momentul nasterii.
Lamaze nu este numai o tehnica de respiratie ci si o metoda de gandire. Gandirea Lamaze subliniaza faptul ca nasterea e un proces natural, normal sanatos si ca e bine ca femeile sa prinda incredere si sa aiba sprijin.

 

Marti, la ultima ora de curs, invitatii principali vor fi kinetoterapeutul Monica Ciubotaru, de la Spitalul Pelican si dr. Camelia Rusu, sefa sectiei de neonatologie. 

Tot marti se va organiza o tombola speciala pentru cele care vor participa la curs. Tombola speciala va oferi castigatoarelor produse de ingrijire pentru mamici si bebelusi, dar si servicii medicale sub forma de vouchere, toate din partea Spitalului Pelican, pentru ca nasterea sa le ramana o amintire placuta, indiferent ca nasc la Maternitatea Pelican sau in alte unitati medicale si au urmat cursurile la noi Scoala Mamei.

 

De retinut ca doamnele care nasc la Maternitatea noastra costul cursului va fi dedus din pachetul de nasteri. Informatii despre Scoala Mamei se pot gasi aici: http://www.maternitateapelican.ro/multimedia/stire/un-nou-curs-pentru-scoala-mamei-la-maternitatea-pelican-edttia-a-xi-a/.

 

 Informatii pentru doamnele care doresc sa participe joi, 20 iulie a.c. si marti, 25 iulie a.c. la ultimele cursuri de la Scoala Mamei, pot fi obtinute si prin call center 0259.444444.