Studenti la Şcoala de Vară, la SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA

Timp de doua zile, la SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA, un grup de studenti de la Asociatia de Responsabilizare si Dezvoltare a Tineretului Oradea au aflat din tainele carierei medicale, ale mediului academic medical, dar si ale gestionarii unui complex medical de talie nationala si internationala.


Studentii de la Asociatia de Responsabilizare si Dezvoltare a Tineretului Oradea (ARDT) sunt angrenati intr-un proiect activ si practic, denumit “Scoala de vara orientare si gestiunea carierei”.

Pe parcursul vacantei, ei promoveaza activitatile de tineret, incearca sa dobandeasca cunostinte despre mediul academic si cel de afaceri bihorean, oportunitati locale, cariera etc.


La SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA, studentii ARDT au participat la traininguri si vizite in unitatea noastra medicala, care le-au oferit o perspectiva corecta si ampla despre functionarea celui mai mare spital privat din nord+vestul tarii, fapt ce ii va ajuta pe multi in orientarea si gestionarea carierei.

Ii felicitam pe studenti pentru initiativa, seriozitate si interes, ii mai asteptam sa ne treaca pragul si le dorim o cariera de succes!