SPITALUL CLINIC PELICAN susţine mişcarea pentru mentinerea sanatatii

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea ofera trei vouchere pentru servicii medicale GRATUITE, in cadrul tombolei ce se va organiza la a V-a ediţie Skirt Bike, programată duminica, 2 septembrie 2018, între orele 16:00 – 19:00.

Promovând mersul pe bicicletă ca modalitate de a face mişcare pentru a ne păstra sănătoşi, vom fi prezenţi astfel la evenimentul organizat de partenerii nostri şi vom informa participantele care vor petrece cu noi duminica in aer liber, prin plimbare pe bicicletă, despre cum pot sa isi mentina starea de sanatate pe termen cat mai lung. Astfel, pe langa cele trei vouchere pentru servicii medicale GRATUITE pe care le oferim in cadrul tombolei, la Skirt Bike 2018 vom ajuta doamnele si domnisoarele sa afle modalitatile prin care pot beneficia si de alte promotii la mai multe servicii medicale, in cadrul SPITALULUI CLINIC PELICAN ORADEA.

Asadar, SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA sustine activ si aceasta actiune a comunitatii femeilor de toate varstele care aleg sa circule cu bicicleta si sa aiba grija de sanatatea lor prin miscare, ajutand in acaelasi timp si la pastrarea unui mediu curat, fara noxe.

Evenimentul se va derula  pe traseul următor: Parcul Libertății - Bulevardul Magheru - Șirul Canonicilor - Bulevardul Dacia - Bulevardul Decebal - strada Ady Endre - Podul Ferdinand - Piața Unirii - strada Gen. Moșoiu - Parcul 1 Decembrie.

Intrucat noi credem in valorile adevarate si sustinem actiunile care promoveaza sanatatea prin miscare, eleganta si frumusete, indemnam doamnele si domnisoarele sa vina duminica in numar cat mai mare la plimbarea pe doua roti Skirt Bike 2018.

Va asteptam cu drag!