SECȚIA DE PEDIATRIE PELICAN Oradea este deschisă NON-STOP, inclusiv în noaptea de Anul Nou!

SECȚIA DE PEDIATRIE PELICAN Oradea este deschisă NON-STOP, inclusiv în noaptea de Anul Nou!

Secția de PEDIATRIE din cadrul spitalului nostru are de 4 ani (de la înființare), activitate medicală NON-STOP. Astfel, la fel ca în weekendul trecut (de sărbătoarea Crăciunului), copiii cu probleme de sănătate urgente pot fi aduși în perioada Revelionului, în vederea acordării de servicii medicale specializate de pediatrie: consultații de urgență, tratament personalizat respectiv spitalizare - oricând în perioada 30.12.2023 – 02.01.2024 (inclusiv), atât ziua cat și noaptea. Activitatea medicală este asigurată permanent în regim de gardă, de către echipa noastră medicală cu o înaltă pregătire profesională și deosebit de empatică.

Fiecare pas spre sănătatea copiilor noștri este important, iar echipa Spitalului Pelican oferă tot sprijinul necesar pentru ca micii pacienți să-și recapete sănătatea și să se simtă în siguranță, obiectivul nostru fiind recuperarea cât mai rapidă a lor.

Afecțiunile copiilor necesită evaluare și monitorizare încă de la primele semne. Oricând aveți o urgență medicală sau orice problemă întâmpinată de cei mici, Departamentul de Pediatrie Pelican vă stă la dispoziție cu servicii integrate care acoperă o gamă largă de specialități.

Echipa medicală de elită oferă servicii medicale și copiilor cu nevoi speciale (pneumologice, oncologice, neurologice etc): dr. CLADOVAN CLAUDIA, cu experiență vastă atât în țară, cât și în străinătate, în domeniul Pneumologiei pediatrice; dr. CRĂCIUN ADRIAN, cu experiență în Terapie Intensivă și Dializă Acută pediatrică, dr. MICULSCHI GABRIELA, cu zeci de ani de experiență în Onco-Hematologie pediatrică. Deasemenea, asigurăm servicii medicale de Chirurgie Pediatrică, inclusiv de Anestezie Pediatrică. Spitalul nostru oferă și investigații de Imagistică (RMN/CT) pentru copii, indiferent de vârstă, inclusiv pentru nou-născuți.

La secția de Pediatrie a spitalului nostru există posibilitatea spitalizării de zi și spitalizării continue, cu asistență medicală completă și interdisciplinară, în condiții hoteliere excelente, iar consultațiile de Pediatrie la cabinetele din Ambulatoriul secției se efectuează cu sau fără bilet de trimitere.

 

SERVICII MEDICALE PEDIATRIE – Spital:

- servicii medicale de urgență 24 ore din 24

- serviciu de gardă permanentă

- servicii medicale în regim de spitalizare de zi și spitalizare continuă

- diagnosticul și tratamentul afecțiunilor acute și cronice

- îngrijirea copiilor în stare critică și a celor cu dizabilități

- tratament interdisciplinar

- monitorizarea copiilor cu afecțiuni perinatale sau congenitale care necesită supraveghere medicală îndelungată

- investigații de laborator

- investigații imagistice cu redare CT, RMN, radiologice, ecografice; monitorizarea creșterii și a dezvoltării copilului

- recomandări cu privire la alimentatie.

 

Medici PEDIATRIE:

- Dr. CLADOVAN CLAUDIA (medic-șef)

- Dr. CRĂCIUN ADRIAN

- Dr. MICULSCHI GABRIELA

- Dr. ISAC GEORGE

- Dr. PREM BEATRICE

- Dr. STAN LOREDANA

- Dr. POP GEORGETA

- Dr. Cîmpean Raluca

- Dr. Bulzan Raluca

 

NU UITATI!

Părinții se pot adresa direct recepției spitalului nostru la orice oră, pentru orice problemă întâmpinată de copii și în perioada 30.12.2023 – 02.01.2023 (inclusiv de Revelion).

 

 

INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI:

Pentru a beneficia de servicii medicale la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, vă puteți programa astfel:
online, pe site-ul SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (www.spitalpelican.ro), la secțiunea „Programări online” și veți fi contactat în cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriți să beneficiați de serviciile medicale dorite
email: callcenter@spitalpelican.ro și veți fi contactat în cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriți să beneficiați de serviciile medicale dorite
telefonic, la Call Center 0259.444444, cu timp de așteptare (câteva minute)