Noua locatie a Centrului de Vaccinare Pelican Oradea: Ambulatoriul Pelican din Nufarul

Noua locatie a Centrului de Vaccinare Pelican Oradea: Ambulatoriul Pelican din Nufarul

Din 3 ianuarie 2022, Centrul de vaccinare Pelican Oradea functioneaza in Ambulatoriul din Nufarul si asigura in continuare derularea programului national RO-VACCINARE sub supraveghere medicala.

Odata cu redeschiderea Ambulatoriului Pelican din cartierul Nufarul, str. Constantin Nottara, isi incepe aici activitatea Centrul de Vaccinare Pelican Oradea.

Astfel, din data de 03.01.2022, activitatea de la Centrul de Vaccinare a Spitalului Pelican se muta in Ambulatoriul Pelican din Cartierul Nufarul, strada Constantin Nottara bloc C8-C10.

In noua locatie a Centrului de Vaccinare, din ambulatoriul nostru aflat in Cartierul Nufarul, spatiul destinat procesului de vaccinare este mai generos iar persoanele care aleg sa se vaccineze aici vor beneficia de asistenta medicala specializata la fel ca in vechea locatie din Rogerius.

Vaccinarile vor fi efectuate in continuare tot de catre asistenti medicali calificati, sub indrumarea si supravegherea medicilor nostri.

Programul la Centrul de Vaccinare Pelican din noua locatie situata in Ambulatoriul Pelican (str. C-tin Nottara nr C8 – C10) ramane neschimbat: ZILNIC, inclusiv sambata si duminica, intre orele 8:00 – 20:00.

De la debutul campaniei nationale de vaccinare RO-VACCINARE si la finele anului 2022, la centrul nostru de vaccinare anti-Covid au fost administrate in jur de 50.000 de doze de vaccin anti-Covid.

Spitalul Pelican s-a implicat activ pentru combaterea pandemiei data de infectia SARS-CoV-2 inca de la debutul acesteia, iar Centrul de Vaccinare Pelican Oradea a fost singurul centru de vaccinare anti-Covid din Bihor care si-a desfasurat activitatea in cadrul unui spital, sub supravegherea echipelor de medici.

In continuare, persoanele care vor alege sa se protejeze anti-coronavirus si vor apela la Centrul de Vaccinare Pelican Oradea vor fi asistati de catre medici si in noua locatie (Ambulatoriul Pelican, str. Constantin Nottara nr. C8 – C10), incepand cu data de 03.01.2022.