Spitalul Clinic Pelican se extinde cu punct de recoltare analize de laborator si specialitati medicale in Cartierul Iosia

Ne dorim sa oferim la cat mai multe persoane servicii medicale de calitate si, din acest motiv, de luni, 5 martie 2018, am deschis un punct de recoltare pentru analize medicale, in Cartierul Iosia din Piata Devei nr. 1-6, etajul 2 ( in Dispensarul medical al medicilor de familie). Amenajam aici un cabinet de specialitati medicale care va functiona, in regim de ambulatoriu, avand urmatoarele specialitati: cardiologie, medicina interna, endocrinologie, psihiatrie, diabetologie si reumatologie.

Ne urmam deviza noastra zilnica facem "Totul pentru sanatatea ta!” oferind si locuitorilor din Cartierul Iosia posibilitatea de a-si verifica si de a-si ingriji sanatatea in cadrul unui centru ambulatoriu al Spitalului Clinic Pelican Oradea, pe care il pregatim la etajul 2 de la Dispensarul medical din Piata Devei nr. 1-6.

Locuitorii dintr-un perimetru mai mare aflat in Cartierul Iosia erau privati pana acum de servicii medicale de ambulatoriu de specialitate si erau nevoiti sa consume timp si bani pentru a ajunge la cabinetele de specialitate din alte cartiere ale orasului. Venim astfel in intampinarea unui numar mare de oameni oferindu-le atat posibilitatea de a-si face analize medicale cat si consultatii la medici, in mai multe specialitati medicale, chiar la ei in cartier, langa medicii lor de familie. Banerele cu Spitalul Clinic Pelican Oradea postate in exteriorul si interiorul cladirii vor ajuta persoanele interesate sa ajunga cu usurinta la  cabinetul medical al Spitalului Clinic Pelican.


La Dispensarul medical  din Piata Devei nr. 1-6 (unde la parter si etajul I sunt cabinete cu medici de familie, cabinete de stomatologie si de tehnica dentara), Spitalul Clinic Pelican Oradea a deschis de luni, 5 martie 2018, punct de recoltare  pentru analize medicale cu urmatorul program de recoltare: luni – vineri, intre orele 7.30 – 11:00.


In acest fel, cei care merg la medicii de familie si li se recomanda analize medicale vor avea posibilitatea de a si le efectua in aceeasi cladire, economisind timp si bani cu deplasarea.
In curand, tot aici, la etajul 2 al Dispensarului medical din Piata Devei nr. 1-6 vom deschide un cabinet medical in regim de ambulatoriu, avand urmatoarele specialitati: cardiologie, medicina interna, endocrinologie, psihiatrie, diabetologie si reumatologie.

Prin rotatie, medici de la Spitalul Clinic Pelican Oradea, vor oferi aici consultatii de specialitate care vor avea program si dimineata, dar si dupa-amiaza.
Va vom tine la curent cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a beneficia de serviciile medicale care va sunt necesare.