Am sustinut mersul pe bicicleta, pentru o viata sanatoasa, la Skirt Bike 2018

SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA a fost alaturi de sutele de reprezentante ale comunitatii Skirt Bike si am militat pentru o viata sanatoasa prin prevenirea afectiunilor grave oferind vouchere pentru serviciii medicale GRATUITE, la tombola speciala a evenimentului.

Am sustinut duminica noua editie Skirt Bike 2018 si am fost alaturi de circa 500 de doamne si domnisoare care au ales sa arate importanta adoptarii unui stil de viata sanatos.

Startul s-a dat în Parcul Libertatii, participantele mergand pe doua roti pe traseul stabilit de organizatori. Cu banner si vouchere pentru servicii medicale GRATUITE pe care le-am oferit in cadrul tombolei speciale de la finalul manifestarii, am transmis informatia participantelor despre importanta prevenirii imbolnavirilor, prin abordarea unui stil de viata sanatos si prin consulturi si investigatii de preventie a afectiunilor grave.

Doamnele si domnisoarele interesate sa isi pastreze sanatatea au aflat de la reprezentantii SPITALULUI PELICAN ORADEA si informatii despre promotiile ce se deruleaza sistematic in unitatea noastra medicala, avand acelasi scop important: mentinerea unei stari de sanatate optima pe o durata cat mai mare.

Participantele, de diferite varste si profesii, au indicat, prin prezenta lor si a bicicletelor inflorate ca doresc o viata sanatoasa, care implica miscare, alimentatie sanatoasa, atentie si prevenire.

Felicitam inca o data atat participantele care au transmis ca doresc sanatate si un mediu urban curat, cat si organizatorii, care au reusit sa ridice Oradea in topul primelor orase din tara ce au aderat la miscarea nationala Skirt Bike.