Maine verificam gratuit sanatatea la Hipermarket Carrefour, din Lotus

Va invitam sambata, 20 ianuarie 2017, in intervalul orar 12:00-20:00, la Hipermarket Carrefour din Lotus Center Oradea, ca sa va oferim oportunitatea de a va verifica gratuit starea de sanatate. Vom face masurari gratuite ale tensiunii arteriale, ale glicemiei si oxigenului din sange, intr-o noua actiune organizata de noi, Spitalul Pelican impreuna cu partenerii nostri de la Colegiul Pacientilor si Hipermarket Carrefour Lotus.


Suntem foarte interesati ca starea oamenilor de sanatate sa se mentina in parametri optimi sau, daca e cazul sa se imbunatateasca, iar aceasta campanie face parte tocmai din seria de evenimente organizate de noi si colaboratorii nostri, menite sa controleze starea de sanatate a oamenilor.
Astfel, zilele de 18-23 ianuarie 2018, pe care le-am dedicat sanatatii, va asteptam in fata la Carrefour, intre orele 12:00-20:00.
Cu ajutorul unei echipe de asistente, veti afla,gratuit, cum stati cu tensiunea arterial, glicemia si saturatia de oxigen, masuratori care pot indica date despre starea dumneavoastra de sanatate.
Va asteptam cu drag!