Oferim asistenta medicala pentru nastere si gravidelor cu sarcina la termen, care au Covid

Oferim asistenta medicala pentru nastere si gravidelor cu sarcina la termen, care au Covid

Suntem mereu preocupati sa iesim in sprijinul persoanelor aflate in momente dificile, care au nevoie de asistenta medicala de calitate, chiar si in regim de urgenta.

Dat fiind contextul actual pandemic, cu restrictionari, anuntam ca SPITALUL PELICAN OFERA ASISTENTA MEDICALA DE SPECIALITATE LA NASTERE SI TRATAMENT GRATUIT PENTRU COVID PENTRU GRAVIDELE LA TERMEN, CARE AU INFECTIA SARS-COV-2.

Astfel, gravidele aflate la final de sarcina, care trebuie sa nasca si contracteaza Covid, pot sa nasca in conditii de siguranta la Spitalul Pelican si primesc simultan tratament GRATUIT anti-Covid.

Pentru siguranta gravidelor infectate cu Covid, care trebuie sa nasca in regim de urgenta, am creat in cadrul sectiei de OBSTETRICA-GINECOLOGIE:

  • CIRCUITE SEPARATE DE ACCES SI SPITALIZARE

  • PERSONAL MEDICAL SI AUXILIAR DESEMNAT

  • CONDITII SPECIALE IN BLOCUL OPERATOR SI IN SALA DE NASTERE

  • CONDITII HOTELIERE DE NIVEL INALT, IN SALOANE CONFORTABILE SI PRIMITOARE, DISTINCTE DE SALOANELE PENTRU GRAVIDELE SI LAUZELE NON-COVID

IMPORTANT!

Gravidele aflate la termen, care afla la testul Covid pentru internare ca au infectia SARS-CoV-2, se pot adresa direct la receptia spitalului nostru pentru a naste in siguranta, tratamentul pentru Covid fiind inclus in pachetul de nastere (tratamentul pentru virusul SARS-CoV-2 e GRATUIT).

Receptia spitalului nostru este deschisa NON-STOP.