Spitalul Pelican face totul pentru sanatatea membrilor CSM CSU Oradea

Suntem incantati sa va anuntam ca in acest sezon, Spitalul Pelican este partener principal al întregii echipe CSM CSU Oradea, alaturi de Digi 24.

In sezonul 2017 - 2018, tot efectivul CSM CSU Oradea (cei 70 de sportivi ai sectiilor CSM CSU Oradea, precum si cele 19 persoane din stafful si personalul administrativ) va beneficia de servicii medicale de orice natura (consultatii, analize, investigatii, interventii chirurgicale) de la personalul  medical ale Spitalului Pelican Oradea.

Parteneriatul a fost stabilit pentru un an de zile, de calitatea actului medical prestat de catre echipele noastre medicale supraspecializate urmand sa beneficieze la orice ora orice membru CSM CSU, atat la spital, cat si la policlinicile, dar si la laboratoarele noastre din Oradea si judet.

Precizam ca Spitalul Pelican Oradea sprijina sportul, ca factor esential de mentinere si refacere a sanatatii. Am fost prezenti la o multime de competitii sportive alaturi de echipele CSM, asigurandu-le asistenta medicala de urgenta in diverse competitii locale, nationale si internationale, inclusiv la concursurile din aceasta vacanta.

Acum ne asociem imaginea noastra, a Spitalului Pelican - cel mai mare spital privat din tara la numarul de internari - cu echipa Leilor rosii - CSM CSU Oradea.

Vom face totul pentru sanatatea membrilor familiei CSM CSU Oradea, in momentele cele mai dificile care se vor putea ivi in noul sezon competitional.

Le uram mult succes partenerilor nostri de la CSM CSU Oradea, le promitem ca ii veghem indeaproape si le suntem alaturi ca sa ii ajutam sa depaseasca cu bine eventuale momente neplacute in urma accidentarilor, incidentelor sau evenimentelor de orice fel.