Am fost acolo, alaturi de 10.000 de oameni, UNITI PENTRU MIHAI NESU

In acest weekend, Spitalul Clinic Pelican Oradea a fost partenerul evenimentului social si umanitar de cea mai mare anvergură din ţară: „Uniti pentru Mihai Nesu”. Cei circa 10.000 de spectatori au fost supravegheati de Ambulanta Pelican, pe parcursul intregii manifestari.

Competitia sportiva „Uniti pentru Mihai Nesu” a fost un real spectacol in scop nobil si a beneficiat de suportul unui echipaj medical cu medic, asistent si ambulantier de la Ambulanta Pelican.
Nume mari din fotbalul romanesc, inclusiv Gica si Ianis Hagi, Gheorghe si Nicolas Popescu sau Bogdan Stelea, au ales sa vina sambata pe stadionul Iuliu Bodola, pentru a contribui la initiativa fostului mare fotbalist Mihai Nesu. In total, 55 de jucatori au participat la competitia dintre UE Fantasticii, Nationala Romaniei si Prietenii lui Mihai Nesu. Emotia evenimentului a fost traita la maxim de sute de copii, dar si de adultii spectatori, care au umplut tribunele stadionului Iuliu Bodola.
Aceasta manifestare de gala, organizata prin fundatia Mihai Nesu, Asociatiei Judeteana pentru Fotbal Bihor si Clubul Sportiv Municipal Oradea, si-a atins scopul - acela de a strange fonduri pentru a sustine terapiile necesare copiilor cu dizabilitati ingrijiti la Fundatia Mihai Nesu.

Spitalul Clinic Pelican Oradea isi exprima aprecierea atat fata de organizatori, cat si fata de cei aproximativ 10.000 de oameni, care au ales sa contribuie, prin participarea la acest eveniment de aur, la tratamentul copiilor cu dizabilitati.
De altfel, Spitalul Clinic Pelican Oradea, prin implicarea constanta in viata societatii din care face parte, indeamna mereu la exprimarea simtului civic pentru a creste sansele pentru o sanatate mai buna si o viata mai usoara pentru semeni.