Servicii medicale de oncologie şi consiliere psihologica GRATUITE

Spitalul Clinic Pelican Oradea ofera servicii medicale de Oncologie GRATUITE, in cadrul Programului National al Ministerului Sanatatii. Si consilierea psihologica se ofera tot GRATUIT.

Consultatii GRATUITE

Astfel, sunt GRATUITE toate consultatiile din ambulatoriu, atat cele initiale cat si cele care se efectueaza pe parcursul procesului de tratare a pacientilor. De asemenea, in ambulatoriu se prescriu tuturor pacientilor, GRATUIT, toate tratamentele oncologice si se ofera tot GRATUIT consiliere psihologica.
GRATUIT
se elibereaza si trimiteri catre investigatii la Laboratorul clinic de analize medicale si la Laboratorul clinic de radiologie si imagistica de la Spitalul Clinic Pelican Oradea.

Spitalizare si consiliere psihologica GRATUITE

In regim de spitalizare de zi, sunt GRATUITE tratamentul oncologic dar si evaluarea pacientilor.
Si in cadrul spitalizarii continue (de lunga durata) se acorda GRATUIT tratamentele pentru bolnavii oncologic, prin Programul National al Ministerului Sanatatii. Astfel, tratamentele derulate prin programul national sunt oferite pacientilor GRATUIT la spitalul nostru, in baza relatiei contractuale dintre Spitalul Clinic Pelican Oradea si Casa de Asigurari de Sanatate Bihor, prin care se efectueaza decontarile acestor servicii medicale special

Mentionam ca medicii oncologi de la Spitalul Clinic Pelican Oradea desfasoara studii clinice, exact ca ceilalti specialisti din centrele universitare mari din tara, in beneficiul pacientilor nostri, pentru a le putea oferi tratamente inovatoare cu eficienta cat mai mare.

Acordarea tratamentelor se face intr-o atmosfera umana, iar pacientilor li se explica pe inteles fiecare pas ce trebuie parcurs si li se ofera din partea cadrelor medicale si nemedicale intelegere, RESPECT si CALITATE etica si profesionalism in serviciile medicale si de ingrijiri de care beneficiaza la Spitalul Clinic Pelican Oradea.
Pentru a beneficia de GRATUITATE la spitalizarea de lunga durata, rugam pacientii sa se programeze, internarile realizandu-se in limita locurilor disponibile.

Informatii si programari puteti obtine la Call Center 0259.444444 si www.spitalpelican.ro