Masuri profilactice la vizita bolnavilor internati la SPITALUL CLINIC PELICAN

Va anuntam ca, potrivit recomandarilor Directiei de Sanatate Publica, la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea s-a modificat orarul de vizita a pacientilor internati.

Astfel, pentru a proteja pacientii nostri internati de infectiile respiratorii acute și gripa pe care le-ar putea contracta de la apartinatori, programul de vizita este stabilit a fi zilnic, doar intre orele 14:00 – 15:00. La sectia de Neonatologie au acces in aceasta perioada doar parinții nou-nascutilor.

 

MASURI PROFILACTICE LA SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA:

- Nu este permisa intrarea in cadrul spitalului a persoanelor care prezinta semne clare de imbolnavire (infectii respiratorii acute si gripa)

- Se va respecta programul de vizita restrictionat.

- Accesul vizitatorilor este interzis in afara programului de vizita

- In cadrul secliei de Neonatologie, accesul vizitatorilor este interzis, cu exceptia parintilor nou-nascutilor

- Timpul vizitelor in cadrul spitalului nostru este limitat la 20 de minute si un pacient nu poate sa aiba mai mult de doi vizitatori odată

- Vizitatorii au obligatia sa ridice respectiv sa predea hainele de protectie pe care le vor purta pe timpul vizitei la pacientii internati, la garderoba spitalului situata la etajul l

- Vizitatorii vor respecta regulile de igiena

 

Pentru a preveni posibila contaminare a pacientilor va rugam sa purtați echipamentul de protectie in timpul vizitei si sa respectati acest regulament.

Va mulțumim pentru înțelegere.