Program nou la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea

Program nou la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea

Incepand din data de  01.07.2021, programul la Centrul de Vaccinare al Spitalului Pelican Oradea este urmatorul: de luni pana duminica inclusiv, intre orele 15:00- 19:00.

Amintim ca Centrul de Vaccinare Pelican Oradea a fost si ramane singurul centru de vaccinare din Nordul tarii care functioneaza in cadrul unui spital privat, avand toata infrastructura pentru acordarea asistentei medicale specializate necesare persoanelor care se vaccineaza anti-Covid-19.

Unicitatea Centrului de Vaccinare al Spitalului Pelican Oradea este data de mai multi factori. Astfel, pe langa echipele medicale desemnate sa desfasoare procesul de vaccinare, siguranta persoanelor care se vaccineaza aici este dublata de prezenta echipajelor medicale de Ambulanta si a medicului epidemiolog.

Prezenta echipajelor medicale de urgenta si a medicului nostru epidemiolog, gata sa intervina oricand e necesar, au determinat si o crestere a adresabilitatii la Centrul nostru de vaccinare.

De la debutul campaniei RO-VACCINARE, demarata de statul roman in toata tara, la Centrul de Vaccinare al spitalului nostru au fost administrate 25.000 de doze de vaccin, 90% dintre acestea fiind vaccinuri BioNTech Pfizer, iar restul – vaccinuri Moderna, in prezent singurul vaccin care se administreaza aici fiind tot BioNTech Pfizer.

De la debutul campaniei nationale RO-VACCINARE, nicio persoana careia i-au fost administrate prima doza si rapelul la Centrul de Vaccinare Pelican Oradea nu a suferit efecte adverse, altele decat cele obișnuite.