La CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea au fost administrate peste 45.000 de doze vaccin Pfizer! Procesul de vaccinare continua cu program zilnic, dupa-amiaza!

La CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea au fost administrate peste 45.000 de doze vaccin Pfizer! Procesul de vaccinare continua cu program zilnic, dupa-amiaza!

Intrucat ne aflam inca in context pandemic, sprijinim in continuare populatia si la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea. De la debutul campaniei RO-Vaccinare si pana in prezent, aici au fost administrate un numar de 45.365 de doze vaccin Pfizer.

Chiar daca numarul persoanelor care doresc sa se imunizeze este mai redus,

la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea (Nufaru, str. Constantin Nottara C9-C10, in Ambulatoriul Pelican Nufaru), echipele noastre medicale stau la dispozitia bihorenilor care doresc administrare de doze anti-SARS-CoV-2.

Incepand cu data da 01.03.2022, CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea va functiona tot zilnic, inclusiv in weekend, in intervalul orar 14:00 – 20:00.

Tot la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea, persoanele care s-au vaccinat aici cu schema completa (doza I si doza a II-a) pana in data de 15.02.2022, isi pot ridica tichetele valorice oferite in cadrul campaniei RO-Vaccinare. Acestea pot fi ridicate direct, la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea, din Ambulatoriul Pelican Nufaru.

Asadar, din 01.03.2022, la CENTRUL DE VACCINARE PELICAN Oradea :

  • programul este de luni pana duminica inclusiv, intre orele 14:00 – 20:00

  • persoanele vaccinate aici cu schema completa (primele doua doze) sunt asteptate sa isi ridice tichetele valorice