Servicii medicale GRATUITE pentru bolnavii cu afectiuni oncologice si hematologice

SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea ofera servicii medicale GRATUITE bolnavilor cu afectiuni oncologice si hematologice, prin Programele Nationale ale Ministerului Sanatatii.

Pregatirea continua si participarea medicilor nostri la studii clinice internationale permit accesul pacientilor la terapii inovatoare si de ultima generatie, aplicarea tratamentelor realizandu-se prin abordari constant imbunatatite terapeutic, cat si adaptate varstei si comorbiditatilor asociate. Astfel, la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, afectiunile oncologice si hematologice sunt privite si tratate in complexitatea lor, dar si in cel mai mic detaliu, in acelasi timp.

 ONCOLOGIE:

Efectuam intr-o ambianta umana si plăcuta servicii medicale de oncologie GRATUITE pentru pacientii asigurati:

-examen clinic de depistare si control al afecţiunilor oncologice,

-luarea in evidenta a pacientului oncologic,

-urmarirea si tratamentul ambulator ale afectiunilor oncologice,

-screeningul cancerului de col uterin (frotiu Babes Papanicolou- GRATUIT),

-eliberarea retetelor compensate si gratuite,

-referate si scrisori medicale, hormonoterapie, chimioterapie, terapie moleculara tintita si imunoterapie.

Pacientii nostri beneficiaza de SPITALIZARE GRATUITA, atat pentru evaluarea periodica, cat si pentru administrarea tratamentului specific oncologic (chimioterapie, hormonoterapie, imunoterapie, tratament paliativ).
Oferim pacientilor si servicii de imagistica de inalta performanta, de la ecografii mamare si generale, inclusiv Doppler, mamografii, tomografii si examinari prin rezonanta magnetica nucleara necesare diagnosticului si bilanţului oncologic pre si postterapeutic.
SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea ofera GRATUIT si servicii medicale in regim de spitalizare continua, atunci cand complicatiile bolii sau ale tratamentului oncologic o impun.

Dr. Ioana Puscas, seful sectiei de Oncologie: "La SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea" se efectueaza tratamente oncologice gratuite pentru toate tipurile de tumori solide. Oferim serviciile medicale de specialitate intr-o ambianta placuta si relaxanta".

 

HEMATOLOGIE:

In cadrul Ambulatoriului SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea (str. C. Coposu nr. 2), oferim GRATUIT servicii medicale de Hematologie pentru pacientii asigurati (copii si adulti), incepand de la diagnosticare la investigatii si tratament:

- diagnosticul bolilor hematologice la copil si adult prin anamneza,
- istoric si examen clinic urmat de indicatii privind investigatiile care trebuie efectuate si interpretarea acestora,
-
tratament (inclusiv retete compensate pentru cei asigurati);
- monitorizarea bolilor cronice hematologice,
- diagnosticul si tratamentul afectunilor care necesita spitalizare sau tratament, in general pentru afectiunile acute grave sau cronice acutizate si care nu se pot efectua in regim de spitalizare de zi.

Dr. Gabriela Miculschi, de la sectia de Hematologie a SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea: "Concentrarea mai multor specialitati (laboratorul de anatomie patologică, farmacie, radiologie, examinare computer tomograf rapidă și RMN, Dexa, Doppler etc), toate acestea vin in intampinarea pacientilor, usurandu-le accesul la servicii medicale de inalta calitate, de care au nevoie. Laboratorul Synevo de la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea ofera pacientilor cele mai sigure rezultate prin analize efectuate cu tehnicile cele mai moderne utilizate în laboratoarele mari internaționale. Medicii si cadrele medicale care lucreaza in tot spitalul si mai ales cei care lucreaza cu aceasta categorie de bolnavi, pe langa profesionalism, se angajeaza intr-o asistenta comprehensiva in toate stadiile evolutive ale bolii, de la parte medicala la parte sociala si economica”.

 

ALTE AVANTAJE:

Pacientii beneficiaza la LABORATORUL PELICAN – SYNEVO de analize medicale conforme cu cele mai noi dispozitii ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

PELICAN – SYNEVO este primul din județ acreditat RENAR, în conformitate cu ISO SR EN 15189: 2008 si depaseste in diversitate investigatiile efectuate in laboratoarele de stat, cadrele medicale de aici oferind disponibilitate pentru investigatii specializate in onco-hematologie, receptivitate si dorinta de a gasi solutii pentru investigatii noi in coagulare si trombofilie dar si alte investigatii.

Prin comunicarea cu Departamentul de Nutritie si de Psihologie, bolnavii primesc GRATUIT atat indrumare specializata pentru o alimentatie corecta si speciala (pe perioada tratamentului si post tratament) cat si servicii de consiliere psihologica.

Asadar, pacientii nostri beneficiaza in acelasi loc (fara deplasari in afara spitalului) de consulturi interclinice datorita interconectarii specialitatiilor si comunicarii intre medicii nostri.

 


 

IMPORTANT:

Rugam pacientii asigurati sa se programeze la Call Center (0259.444444) sau direct, la receptia spitalului si sa se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie catre  specialitatea de Oncologie sau Hematologie a SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea.