Samsung Day la SPITALUL CLINIC PELICAN ORADEA

Medici din mai multe specialitati medicale de la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea au avut ca oaspeti Echipa Samsung Medical.

In cadrul Samsung Day, eveniment sustinut la SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea, in data de 21.11.2018 si 22.11.2018, au fost prezentate ultimele tehnologii in ultrasonografie ale companiei Samsung, cu ajutorul specialistilor de aplicatii pentru partea de hands-on. Astfel au fost prezentate trei tipuri de sisteme, pe tot atatea specialitati medicale.

Unul dintre sistemele prezentate este bazat pe ecografie generala (“General Imaging”) si s-a adresat medicilor nostri radiologi, medici internisti si medici cardiologi.

Al doilea sistem prezentat de Echipa Samsung Medical a oferit ultimele tehnologii medicilor SPITALULUI CLINIC PELICAN Oradea, din trei specialitati medicale: Obstetrica – Ginecologie, Pediatrie si Oncologie.

Un al treilea sistem, denumit sistem medium range” este universal valabil la toate investigatiile in ultrasonografie.

Echipa de la Samsung Medical a prezentat toate aceste noi ecografe in domeniu, dupa care, in cadrul spitalului nostru au fost efectuate scanari pentru exemplificarea inaltei tehnologii.

Un ecograf a fost instalat intr-unul dintre cabinetele de ginecologie, iar un alt aparat de ecografie a fost montat in zona de explorari functionale pentru a putea fi testate.

Interesat de dezvoltarea dotarii spre beneficiul oamenilor, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea multumeste echipei de la Samsung Medical pentru interesul si timpul acordat in initierea medicilor nostri despre noile tehnologii medicale pe plan mondial, in folosul pacientilor.