Suntem partenerii evenimentului sportiv unic UNITI PENTRU MIHAI NESU

Spitalul Clinic Pelican Oradea este partenerul actiunii unice “Uniti pentru Mihai”, cu participarea fotbalistilor din Generatia de Aur.

Suntem mereu prezenti in comunitate si sprijinim actiunile care au drept scop ajutorarea semenilor. Evenimentul ”Uniti pentru Mihai” se sustine sambata dupa amiaza, pe stadionul Iuliu Bodola.
Manifestarea este cu totul speciala si, in calitate de parteneri, vom ajuta,  intre orele 15:30 – 18:30, atat cu echipaje medicale ale Ambulantei Pelican cat si cu oferte avantajoase pentru sustinerea sanatatii.


Competitia va aduce pe peluza stadionului “Iuliu Bodola” fotbalisti din Generatia de Aur si “Prietenii lui Mihai”, cu scopul de a ajuta proiecte ce vizeaza terapiile copiilor cu dizabilitati tratati de Fundatia Mihai Nesu.
Spitalul Clinic Pelican Oradea sustine sanatatea prin miscare, sprijina actiunile civice, cu scopuri noble si indeamna, oferind propriul exemplu, la implicare in evenimente ce pot fi de folos sanatatii si integritatii semenilor din comunitatea locala, nationala si chiar internationala in care traim. De aceea, incurajam participarea a cat mai multe persoane sambata, la actiunea de anvergura profund umana "Uniti pentru Mihai" si totodata felicitam organizatorii (Asociatia Judeteana pentru Fotbal Bihor, Clubul Sportiv Municipal Oradea, Fundatia Mihai Nesu) pentru initiativa.