La noi primiti fisa medicala pentru obtinerea sau reinnoirea permisului auto in timp util!

La noi primiti fisa medicala pentru obtinerea sau reinnoirea permisului auto in timp util!

Vino la Ambulatoriul Spitalului Pelican din cartierul Nufarul, str. Constantin Nottara si iti oferim in timp util fisa medicala pentru obtinerea sau reinnoirea permisului auto! Eliberam fisa medicala permis auto pentru categoriile A si B.

Programeaza-te acum si, intr-o singura vizita, la Ambulatoriul Spitalului Pelican vei efectua toate consultatiile medicale de specialitate necesare pentru obtinerea fisei medicale in vederea obtinerii permisului auto sau reinnoirii acestuia.

Fisa medicala auto presupune efectuarea unor examinari medicale multidisciplinare care urmaresc depistarea afectiunilor a caror evolutie cronica sau decompensare acuta pot influenta capacitatea candidatului de a conduce un autovehicul.

Pentru obtinerea fisei medicale permis auto sunt necesare o serie de analize si examinari de la diferite specialitati, care vor stabili daca solicitantul este apt din punct de vedere medical pentru conducerea unui autovehicul. Acestea sunt:

  • Medicina interna
  • Ortopedie
  • Neurologie
  • Psihiatrie
  • Oftalmologie
  • ORL

La Ambulatoriul Spitalului Pelican toate examinarile clinice se efectueaza in aceeasi zi, evitandu-se in acest fel deplasarile multiple, respectand de asemenea programul pacientilor.

Persoanele care au nevoie de servicii medicale de Medicina Muncii  precum si de avize pentru siguranta circulatiei pentru soferii profesionisti, fise pentru soferii de categoria B, avize psihologice pentru soferii profesionisti si soferii de categoria B, fise de port arma si fise de adoptie, se pot programa direct la Ambulatoriul nostru din cartierul Nufarul, la numarul de  telefon: 0372.704966, la Call Center (0259.444444) sau pe e-mail: callcenter@spitalpelican.ro si veti fi contactati in cel mai scurt timp pentru stabilirea datei la care doriti sa beneficiati de serviciile medicale dorite.