Masti de protectie pentru copii, eficiente si foarte accesibile

Masti de protectie pentru copii, eficiente si foarte accesibile

Farmaciile noastre VIA SANA SI VITAMINA sustin comunitatea in aceasta perioada cu restrictii impuse de contextul actual pandemic SARS-CoV-2. Astfel, la cele doua farmacii situate in ambulatoriile noastre (str. Corneliu Coposu respectiv Constantin Nottara) puteti gasi masti de protectie de unica folosinta pentru copii, la pret redus.

Conforme cu cerintele Ministerului Sanatatii, cu desene colorate si marimi potrivite, mastile de protectie pentru copii pot fi achizitionate la pretul de 0,50 bani.

In functie de culoare si desen, puteti alege astfel din trei tipuri de masti pe cele care sunt pe placul copiilor dumneavoastra.

Mentionam ca în zilele lucratoare (de luni si pana vineri) cele doua farmacii, VIA SANA si VITAMINA isi mentin programul intre orele 8:00 – 20:00, inlesnind astfel accesul persoanelor pentru achizitia oricaror produse farmaceutice, dispozitive medicale, produse de igiena, produse de protectie si preventie SARS-CoV-2 inclusiv masti de protectie de unica folosinta pentru adulti si speciale, pentru copii.

PROGRAM FARMACII:

1. FARMACIA VIA SANA (str. Corneliu Coposu nr 2, in incinta Ambulatoriului din cladirea veche a Spitalului Pelican, in Cartierul Rogerius): – Luni – Vineri: 8:00 – 20:00 – Sambata: 8:00 -16:00 – Duminica: 8:00 – 12:00

2. FARMACIA VITAMINA (str. Constantin Nottara C8 – C10, in incinta Ambulatoriului din Cartierul Nufarul): – Luni – Vineri: 8:00 – 20:00 – Sambata: 8:00 – 14:00